ExtravaCANza - everycancounts.ro

Regulamentul campaniei ExtravaCANza (iulie 2018)

Campania ExtravaCANza  se desfasoara in zilele 13-15 iulie | 20-22 iulie | 27-29 iulie pe plaja Flora din statiunea Mamaia.

Campania presupune colectarea dozelor din aluminiu de catre turisti si reciclarea acestora intr-un aparat inteligent, care le permite sa vada cate doze au introdus si, pe baza bonului emis de aparat, sa isi aleaga unul dintre premiile pregatite de organizatori.

- 5 doze = o bautura racoritoare
- 30 doze = un cutit de bucatarie
- 50 doze = un storcator de fructe
- 60 doze = voucher 50 lei (valabil in magazinele Penny Market)

ExtravaCANza este o actiune de constientizare desasurata sub umbrela programului european Every Can Counts (www.everycancounts.ro) derulat in Romania de Asociatia Alucro. Scopul campaniei este de a incuraja reciclarea dozelor din aluminiu si pastrarea curateniei pe litoralul romanesc.

Parteneri: Can Pack Recycling, Bergenbier, Coca Cola HBC, Rompack Management, Penny Market Romania, GreenPoint Management, Party Baloony Events

Parteneri media: Radio Vacanta, EcoMagazin.ro, Criteriul National, Mesager de Constanta, ionutcoman.ro, Constanteanul

extravacanza

Pentru a va oferi servicii mai bune, eesei.eu utilizeaza fisiere cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.