ExtravaCANza - everycancounts.ro

Regulamentul campaniei "ExtravaCANza - Si mama recicleaza!" (iulie 2017)

„ExtravaCANza – Si mama recicleaza!” se desfasoara in zilele 14-16, 21-23 si 28-30 iulie pe plaja Flora din statiunea Mamaia. Campania presupune colectarea dozelor din aluminiu de catre turisti si reciclarea acestora intr-un aparat inteligent, care le permite sa vada cate doze au introdus si, pe baza bonului emis de aparat, sa isi aleaga unul dintre premiile pregatite de organizatori.

Premiile sunt acordate in functie de numarul de doze introduse in aparatul de reciclare - pentru 5 doze reciclate turistii primesc o doza de bautura, pentru 30 de doze, un vas termorezistent, iar pentru 50 de doze, o tigaie wok.

In fiecare sambata va avea loc o tombola unde participantii pot castiga un aspirator pentru pat, saltele si un smartphone.

ExtravaCANza – Si mama recicleaza! face parte dintr-o ampla campanie nationala destinata promovarii, colectarii si reciclarii dozelor din aluminiu. Mai multe detalii despre reciclarea dozelor sunt disponibile pe www.everycancounts.ro.

extravacanza 2017

Parteneri: Can Pack Recycling, Zamba, RomPack Management

Parteneri media: EcoMagazin, InfoPack.ro, StiriONG, Mesager de Constanta, Criteriul National, Constanteanul.ro, IonutComan.ro,

ExtravaCANza are ca scop informarea si constientizarea turistilor cu privire la importanta colectarii si reciclarii dozelor din aluminiu si implicit ecologizarea plajelor prin actiuni personale ale turistilor de strangere a dozelor si depozitarea lor in containerele special amenajate sau sistemele inteligente disponibile in hypermarketuri.

Campania se desfasoara in fiecare vara pe litoralul romanesc. La ultima editie au fost colectate si trimise spre reciclare peste 38.000 de doze din aluminiu, echivalentul a 540 kg, pentru ca in 60 de zile sa se poata intoarce inapoi in rafturile magazinelor.

1