Informatii campanie cu premii Carrefour - everycancounts.ro

Informatii despre campania cu premii Carrefour - TU RECICLEZI, NOI TE PREMIEM

Prezentul regulament (denumit in cele ce urmeaza “Regulamentul”) are scopul de a informa participantii cu privire la seria de evenimente menite sa responsabilizeze clientii aflati Carrefour Colentina – Galeria Comerciala prin actiuni experientiale de constientizare a beneficiilor pe care reciclarea dozelor din aluminiu le are asupra mediului in care traim si imbunatirea calitatii vietii .

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORII CONCURSULUI SI REGULAMENTUL OFICIAL PRIVIND DESFASURAREA CONCURSULUI

Concursul cu premii Last of The Mohicans – Ultimul mohican (denumit in continuare “Concursul”) este organizat si desfasurat de catre :
- ASOCIATIA NON PROFIT ALUCRO, cu sediul in Bucuresti, Sos. Berceni Nr. 106R, sector 4, cod 041919, avand codul de identificare fiscala 27035248 si numar de inregistrare in Registrul Special al Asociatiilor si Fundatiilor nr. 28/19.05.2010, cont IBAN RO11RZBR 0000 0600 1269 8368 deschis la Raiffeisen Bank – Agentia Obregia, reprezentata legal de dl. Cristian Cornea in calitate de Presedinte

1.1 Participantii la Concurs trebuie sa respecte termenii si conditiile regulamentului (denumit in continuare “Regulamentul”) privind desfasurarea Concursului.

1.2 Regulamentul va fi adus la cunostinta oricarei persoane interesate prin afisarea acestuia la standul Every Can Counts din Galeria Comerciala Carrefour Colentina cat si prin publicarea acestuia pe www.everycancounts.ro

1.3 Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica / completa si/sau schimba Regulamentul, precum si dreptul de a suspenda si/sau inceta desfasurarea Concursului, cu conditia instiintarii prealabile a participantilor implicati in desfasurarea Concursului, cu privire la orice modificare a vreuneia din prevederile acestuia.

Mai multe informatii aici: CAMPANIE CARREFOUR COLENTINA

Pentru a va oferi servicii mai bune, eesei.eu utilizeaza fisiere cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.