Informatii ”Gala Pentru un Mediu Curat” - everycancounts.ro

Regulament -- Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat, editia a V-a, 2013

Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat premiaza initiativele de responsabilitate sociala concretizate in proiecte ECO, proiecte de CSR care vizeaza colectarea selectiva si reciclarea deseurilor, dezvoltate in perioada octombrie, 2012 -decembrie 2013, de persoane juridice din Romania. Orice companie, institutie, scoala, organizatie juridica romana care a avut proiecte pentru un mediu curat este invitata sa inscrie aceste proiecte in Gala Premiilor pentru un Mediu Curat (la recomandarea unui utilizator sau prin proprie inscriere).

Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat este organizata de ECOTIC, prima organizatie colectiva de gestionare a deseurilor electrice si electronice din Romania in parteneriat cu Asociatia Non Profit Alucro si Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania, sub egida Ministerului Mediului si Padurilor.

Inscrierile se fac prin intermediul formularului completat de cei care doresc sa inscrie proiecte, disponibil pe http:// www.ecotic.ro/proiecte-ecotic/gala2013 si pe www.alucro.ro. Acest formular face parte din Regulament si este regasit in Anexa 1 a prezentului document. Dupa descarcarea acestui formular si competarea lui, formularul se trimite catre adresa de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la nr de fax: 021.332.32.38. Perioada in care se pot trimite formularele de inscriere in cea de-a cincea editie a Galei Premiilor Pentru Un Mediu Curat este: 21 octombrie – 05 decembrie, 2013. Detalii suplimentare aici: gala pentru un mediu curat

Pentru a va oferi servicii mai bune, utilizam cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.