Comunicat de presa: RECYCLING FEST – ExtravaCANza 2013 - everycancounts.ro


Vara asta fiecare doza reciclata conteaza pentru o ExtravaCANza!

Pentru al patrulea an consecutiv, continuam seria de evenimente menite sa responsabilizeze turistii aflati in vacanta pe litoral prin actiuni experientiale de constientizare a beneficiilor pe care reciclarea dozelor din aluminiu le are asupra mediului in care traim si imbunatirea calitatii vietii.

In urmatoarea perioada ne vom afla pe litoral unde sub sloganul: TU RECICLEZI, NOI TE PREMIEM ! in schimbul a 5 de doze goale vom oferi una plina de bere , bautura racoritoare sau energizant oferite de sponsorii nostri Bergenbier, Zumba Loca si Maximum Speed. Si pentru ca suntem de gasca avem multe jocuri, concursuri si premii pe care le punem la bataie. In fiecare seara de sambata, respectiv 20 si 27 iulie va invitam la film.

Primii 100 care vor veni cu 5 doze goale vor avea un loc rezervat pe sezlong si o bere/suc/energizant rece din partea noastra. Restul de 19 milioane de romani sunt bineveniti pe nisipul fierbinte. Va asteptam: - 19-20-21 iulie – Mamaia, Plaja Cleopatra - 26-27-28 iulie – Mamaia, Plaja Cleopatra Organizator: ALUCRO Parteneri: Plaja Cleoptara Hotel Aurora Mamaia Sponsori: Bergenbier Zamba Loca Maximum Speed

Pentru a va oferi servicii mai bune, eesei.eu utilizeaza fisiere cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.