Regulament ExtravaCANza - everycancounts.ro

REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI CU PREMII "TU RECICLEZI, NOI TE PREMIEM"

Prezentul regulament (denumit in cele ce urmeaza “Regulamentul”) are scopul de a informa participantii cu privire la seria de evenimente menite sa responsabilizeze turistii aflati in vacanta pe litoral prin actiuni experientiale de constientizare a beneficiilor pe care reciclarea dozelor din aluminiu le are asupra mediului in care traim si imbunatirea calitatii vietii.

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORII CONCURSULUI SI REGULAMENTUL OFICIAL PRIVIND DESFASURAREA CONCURSULUI 1. Concursul cu premii ExtravaCANza (denumit in continuare “Concursul”) este organizat si desfasurat de catre: - ASOCIATIA NON PROFIT ALUCRO, cu sediul in Bucuresti, Sos. Berceni Nr. 106R, sector 4, cod 041919, avand codul de identificare fiscala 27035248 si numar de inregistrare in Registrul Special al Asociatiilor si Fundatiilor nr. 28/19.05.2010, cont IBAN RO11RZBR 0000 0600 1269 8368 deschis la Raiffeisen Bank – Agentia Obregia, reprezentata legal de dl. Cristian Cornea in calitate de Presedinte 1.1 Participantii la Concurs trebuie sa respecte termenii si conditiile regulamentului (denumit in continuare “Regulamentul”) privind desfasurarea Concursului.

1.2 Regulamentul va fi adus la cunostinta oricarei persoane interesate si prin publicarea acestuia pe www.everycancounts.ro

1.3 Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica / completa si/sau schimba Regulamentul, precum si dreptul de a suspenda si/sau inceta desfasurarea Concursului, cu conditia instiintarii prealabile a participantilor implicate in desfasurarea Concursului, cu privire la orice modificare a vreuneia din prevederile acestuia.

SECTIUNEA 2. NATURA CONCURSULUI SI SCOPUL ACESTUIA

2.1. Concursul presupune diseminarea materialelor editate de catre Organizator cu referire la informatii despre producerea, colectarea si reciclarea dozelor din aluminiu, colectare si premiere.

2.2. Obiectivele acestei campanii sunt: - conştientizarea importanţei reciclării dozelor din aluminiu prin actiuni experientiale care arata beneficiile pe care reciclarea dozelor din aluminiu le are asupra mediului in care traim imbunatatirea calitatii vietii. - insuşirea unor deprinderi în spirit ecologic, în rândul turistilor - dezvoltarea spiritului competiţional prin participarea efectivă la colectarea selectivă a dozelor din aluminiu.

SECTIUNEA 3. ARIA DE DESFASURARE A CONCURSULUI.

3.1. Concursul va fi organizat si se va desfasura in Mamaia, pe plaja Cleopatra.

SECTIUNEA 4.

DURATA CONCURSULUI 4.1. Concursul va fi lansat in data de 19 iulie si se va desfasura in urmatoarele perioade: - Editia I – 19, 20, 21 iulie, cu tragerea la sorti in data de 21 iulie, ora 12 - Editia II – 26, 27, 28 iulie, cu tragerea la sorti in data de 28 iulie, ora 12 care reciclarea dozelor din aluminiu le are asupra mediului in care traim si imbunatirea calitatii vietii. Fiecare participant va fi recompensat in functie de numarul de doze pe care le colecteaza.

SECTIUNEA 5. MECANISMUL DE DESFASURARE si ETAPELE CONCURSULUI 5.1 Concursul se va desfasura pe parcursul a doua editii, dupa urmatorul mecanism: - fiecare participant care va aduce 5 doze goale va primi in schimb din partea organizatorilor o doza plina cu bere (din sortimentele: Bergenbier blond, sau suc sau energizant . Persoanele care primesc o doza plina cu bere trebuie sa faca dovada ca au varsta de minim 18 ani. Persoanele minore nu vor primi doze de bere. Cantitatea maxima de doze pline acordata unui singur participant va fi limitata la 6 doze/ zi. - cei care vin cu 5 doze goale insotite de talonul decupat si completat din flyerul oferit de promoterii nostri vor putea participa la tragerile la sorti care vor avea loc in data de 21 iulie si 28 iulie, ora 12. Prin DOZE DIN ALUMINIU se va intelege orice forma si dimensiune de ambalaj / recipient reciclabil provenit de la bauturi / sucuri / energizante pe care este inscriptionat semnul AL. Categorii de premii ce vor fi acordate prin tagere la sorti, in limita stocului disponibil dupa cum urmeaza: ¸ Pixuri EveryCAnCounts – 25 bucati ¸ Gentute frigorifice EveryCanCounts –10 bucati ¸ Tricouri EveryCanCounts –15 bucati ¸ Umbrele EveryCanCounts – 10 bucati ¸ Camera video – 1 bucata 5.2. Nici unul dintre premii nu poate fi inlocuit cu un alt bun ori serviciu.

SECTIUNEA 6. INCETAREA / INTRERUPEREA CONCURSULUI.

6.1 Concursul poate inceta inainte de data de 19.07.2013 in cazul producerii unui eveniment ce constituie forta majora ori in cazul intervenirii oricarei situatii ce poate periclita desfasurarea Concursului, inclusiv in cazul aparitiei oricarei imposibilitatii a Organizatorilor (independente de vointa lor) de a asigura continuarea in cele mai bune conditii a Concursului.

6.2 Concursul mai poate inceta inainte de data de19.07.2013 ori poate fi suspendat oricand in baza deciziei Organizatorilor cu conditia ca acesta sa anunte in prealabil o astfel de situatie.

SECTIUNEA 7. LITIGII

7.1 Eventualele litigii aparute intre Organizatori si participantii la Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente de la sediul Organizatorilor.

7.2 Legea aplicabila oricarei activitati intreprinse in legatura cu organizarea si desfasurarea Concursului este legea romana.

SECTIUNEA 8. REGULAMENTUL.

8.1 Regulament este disponibil gratuit oricarei persoane interesate si prin accesarea site-ului www.everycancounts.ro

Pentru a va oferi servicii mai bune, eesei.eu utilizeaza fisiere cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.