Parteneriat avansat cu asociatia ECOTIC - everycancounts.ro

ALUCRO a invitat Organizatia ECOTIC sa participe la conferinta internationala de vinerea trecuta (17 mai a.c.), invitatia venind pe fundalul proiectelor desfasurate in parteneriat in acest an, proiecte de informare – constientizare – colectare. Ambele organizatii, desi gestioneaza tipuri de deseuri diferite – de doze de aluminiu (Alucro) si de DEEE-uri (ECOTIC), cred in parteneriate prin care informarea si constientizarea populatiei privind nocivitatea deseurilor colectate necorespunzator sau aruncate la intamplare se face in mod unitar. In data de 17 mai, ECOTIC, reprezentata prin Claudia Nicolae – responsabil comunicare, a prezentat auditoriului proiectele desfasurate in 2013, primind un feedback pozitiv mai ales din partea invitatilor din Europa.

Conferinta a fost, de asemenea, un prilej pentru schimbul de experienta si pentru creionarea unor parteneriate viitoare in sfera proiectelor de constientizare. Finalul conferintei a fost marcat de vizita la sediul UPS Romania, unde a fost lansat oficial programul Alucro, „Every Can Counts”.

IMG 20130517 00926 300x225

Pentru a va oferi servicii mai bune, eesei.eu utilizeaza fisiere cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.