Breaking News: Am incheiat un parteneriat cu Exporom - everycancounts.ro

Cu o nouă viziune asupra evenimentelor ”business to business” (B2B), HORECA EXPO își propune să devină un etalon pentru această industrie și urmărește să aducă față în față companiile și specialiștii din domeniu, asociațiile și organizațiile de profil. ”

horeca expo cover image

Ne propunem să revitalizăm cultura pentru târguri și expoziții şi să subliniem importanța participării cât mai multor companii, având convingerea că numai printr-un schimb de bune practici se poate ajunge la nivelul cerut de consumatori.” Bogdan Almași, director general EXPOROM.

Evenimentul beneficiază de parteneriate cu METRO Cash & Carry România și cu asociații și organizații de profil ca: Asociația Națională a Bucătarilor și Cofetarilor din Tursim (ANBCT), Asociația de Cafea de Specialitate (SCAE România), Horeca School, Asociația de curățenie MATISZ (Ungaria) reprezentată de către Tibor Ritz. Maeștrii bucătari Ștefan Bercea și Petrișor Tănase (ANBCT) împreună cu echipa lor de profesioniști în arta culinară vor încânta cu Salonul de gastronomie și o serie de seminarii tematice.

Recunoscutul somelier Sergiu Nedelea (Winetaste) va susține la rândul său atât seminarii, cât și degustări de vin. SCAE România va dezvălui secrete și tehnici de preparare a băuturilor pe bază de cafea, în timp ce Barmania și Flying Cocktails vor susține reprezentații de Mixologie și Flair. Pe http://www.horecaexpo.ro, veți regăsi lista completă de evenimente conexe.

Expozanții se pot înscrie până pe 1 martie 2013, iar pentru orice informație cu privire la desfășurarea evenimentului, ne puteți scrie la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., persoana de contact fiind Romina Stancu (0752.206.745). Adresa complexului expozițional EXPOROM este Strada Biruinței, nr 98, Pantelimon, județul Ilfov. Accesul în spațiul expozițional se va face pe bază de invitație sau bilet de intrare, iar transportul (microbuze cu o capacitate de 25 de persoane) vizitatorilor va fi gratuit de la stația de metrou Republica.

Pentru a va oferi servicii mai bune, utilizam cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.