Esti asociatie de proprietari? E timpul sa-ti reduci costurile! - everycancounts.ro

Stimati proprietari, V-ati gandit vreodata ca puteti reduce din costurile administrative ale asociatiei prin colectarea selectiva a dozelor din aluminiu?Venirea sarbatorilor si consumul ridicat de bauturi imbuteliate la doze estimat in aceasta perioada, va dau posibilitatea sa masurati in bani cat de mult “conteaza fiecare doza din aluminiu reciclata”.

Prin completarea formularului de aderare va punem la dispozitie intreaga logistica necesara colectarii selective a dozelor din aluminiu constand in cutii din carton, poster, stickere etc. In acelasi timp, pentru a fi eficient si rentabil pentru toate partile implicate, va punem la dispozitie un colector autorizat care va veni in fiecare vineri sa ridice nu numai dozele din aluminiu ci si toate deseurile reciclabile cum ar hartia, plasticul, cartonul, sticla etc pe care le colectati selectiv, oferindu-va cel mai bun pret din zona.

La intervale regulate de timp, echipa noastra va trece pe la locatiile inscrise in program, iar asociatiile de proprietari care vor avea afisat la intrarea in bloc, la loc vizibil, unul din materialele programului (poster, sticker) vor fi recompensate cu premii surpriza. Mai departe, totul depinde de spiritul civic al fiecaruia si de dorinta de a trai intr-un mediu curat si sanatos.

Pentru a va inscrie in program puteti folosi una din modalitatile urmatoare: - Telefonic : 0726.255.355. - Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Pentru a va oferi servicii mai bune, utilizam cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.