Programul Every Can Counts, o soluție inovatoare si gratuita pentru Horeca - everycancounts.ro

Programul, lansat şi derulat în România de Asociaţia Alucro, este dedicat colectării şi reciclării dozelor din aluminiu. Nu presupune costuri de implementare şi nici alte costuri pentru derulare. Mai mult, Asociaţia Alucro vine cu idei de campanii şi concursuri adresate clienţilor, pentru a vă ajuta să asiguraţi vizibilitatea programului în hotel, restaurant sau bar...

photo 1 585x395Ce face Every Can Counts

Every Can Counts este un program european de colectare a dozelor din aluminiu apărut pentru prima dată în Regatul Unit, în anul 2009. A fost lansat în câteva ţări, printre care şi România, în acest moment fiind prezent în 10 ţări: Irlanda, Franţa, Anglia, Austria, Ungaria, Grecia, Muntenegru, Spania. În România, Asociaţia Alucro deţine licenţa pentru derularea programului, iar întreaga activitate se concentrează în jurul unui obiectiv principal: acela de a încuraja mediul privat şi cel public să recicleze dozele din aluminiu.

Ce soluţii oferă Every Can Counts

Every Can Counts nu este un program dedicat doar companiilor, ci şi hotelurilor, restaurantelor şi barurilor. Ceea ce au în comun toate locaţiile este faptul că pot impementa programul în mod gratuit şi fără alte costuri pe toată durata derulării.

Citeşte mai mult.

Pentru a va oferi servicii mai bune, eesei.eu utilizeaza fisiere cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.