Un nou termen de inscriere pentru Granturile GreenMania - everycancounts.ro

poster site GreenMania 23 iunieEvery Can Counts deschide o noua sesiune de inscrieri pentru programul Granturile studentesti GreenMania. Pana la 23 iunie, studentii preocupati de protectia mediului pot trimite formularul de inscriere care detaliaza planul lor privind modul in care sa fie implementat programul de colectare a dozelor din aluminiu Every Can Counts in facultatea la care studentul este inscris si implementarea acestuia, daca propunerea este aleasa castigatoare. Pentru a sprijini implementarea campaniilor propuse de studenti, Every Can Counts Romania ofera trei granturi a cate 500 euro. 

Conditia inscrierii la Granturile studentesti GreenMania editia 2019 este ca participantii sa fie studenti la o facultate din Romania, indiferent de profil, cu exceptia celor aflati in an terminal, astfel incat sa poata asigura implementarea campaniei propuse, in anul universitar 2019-2020. Inscrierea se face prin completarea unui formular care presupune oferirea de informatii cu privire la conceptul si activitatile campaniei (conferinta, workshop, campanie video pe canalele facultatii etc.), perioada de implementare, modalitatile de promovare a programului in facultate, si trimiterea acestuia, impreuna cu documente care atesta calitatea de student, pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., pana la 31 mai 2019.

Regulamentul complet al competitiei Granturile studentesti GreenMania este disponibil pe site-ul EveryCanCounts.ro.

Pentru a va oferi servicii mai bune, eesei.eu utilizeaza fisiere cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.