Eveniment aniversar Guerilla Verde – discutii despre colectarea separata a deseurilor si moment artistic BIBI - everycancounts.ro

  • Cu ocazia aniversarii a 10 ani de la lansarea caravanei educationale Guerilla Verde, elevii si profesorii din Bucuresti au participat la un eveniment special, in cadrul caruia au aflat mai multe despre colectarea separata a deseurilor si au luat parte la un moment artistic sustinut de BIBI, o tanara artista de 16 ani apreciata de milioane de fani.
  • Evenimentul a avut loc marti, 9 aprilie, la Teatrul National din Bucuresti, cu doua reprezentatii intre orele 10.00-12.30, si a fost organizat in parteneriat cu Reciclad’OR si Every Can Counts Romania.
  • Toate evenimentele organizate in cadrul caravanei educationale Guerilla Verde se desfasoara sub umbrela #EUGreenWeek, o initiativa de mediu a Comisiei Europene care pune intr-un calendar comun toate evenimentele pe teme de protectia mediului din Uniunea Europeana.

Guerilla Verde eveniment 9 aprilie

Caravana educationala Guerilla Verde, Reciclad’OR si Every Can Counts Romania au sarbatorit impreuna cu elevii si profesorii cei 10 ani de educatie ecologica ai caravanei care a inspirat peste 27.000 de elevi si studenti catre un comportament responsabil fata de mediu, prin intermediul proiectiilor de film cu mesaj ecologic. Aniversarea a fost marcata printr-un evenimentul special care a avut loc marti, 9 aprilie 2019, in Sala Media a Teatrului National din Bucuresti, intre orele 10.00-12.30.

In cadrul evenimentului, reprezentantii Reciclad’OR i-au ajutat pe elevii participanti sa inteleaga ce inseamna colectarea separata a deseurilor, care sunt beneficiile si cum poate contribui legislatia de mediu la incurajarea reciclarii si la imbunatatirea calitatii vietilor noastre. Subiectul evenimentului se inscrie in tematica propusa de #EUGreenWeek, o initiativa de mediu a Comisiei Europene care pune intr-un calendar comun toate evenimentele pe teme de protectia mediului din Uniunea Europeana, inclusiv caravana educationala Guerilla Verde.

Reciclad`OR este un OTR (Organizatie de Transfer de Responsabilitate) care initiaza si implementeaza campanii de constientizare si informare la nivel national menite sa dezvolte o atitudine eco-pozitiva fata de mediul inconjurator. Reciclad`OR preia responsabilitatea in vederea realizarii obiectivelor si obligatiilor anuale de reciclare a deseurilor, avand un rol principal in acordarea de asistenta companiilor pentru atingerea cotelor obligatorii de reciclare.

Pentru a marca aniversarea celor 10 ani de educatie ecologica, evenimentul din 9 aprilie a inclus si un moment artistic sustinut de BIBI (Bianca Lixandru), o tanara artista de 16 ani apreciata de milioane de fani. Caravana Guerilla Verde este un eveniment organizat de Media Image Factory, agentie specializata in comunicarea si dezvoltarea proiectelor sociale si culturale din Romania. Editia din 2019 include si competitia dedicata scolilor – ECOmania, prezentari in orasele Brasov, Cluj-Napoca, Timisoara si Bucuresti. Detalii pe www.guerillaverde.ro.

Facebook: https://www.facebook.com/guerillaverde/

Instagram: https://www.instagram.com/guerillaverde/

Twitter: https://twitter.com/GuerillaVerde

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/caravana-guerilla-verde/

Parteneri media: Zile si Nopti, Cinemagia, 24Fun, Sapte Seri, Stiinta&Tehnica, Cinefan, BIZ, Avantaje, Revista Bulevard, Gratuitor, Stiri.ONG, InOras.ro, Roportal, InfoMediu Europa, StopCO2

Pentru a va oferi servicii mai bune, eesei.eu utilizeaza fisiere cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.