Fiecare doza conteaza pentru Change for Change - everycancounts.ro

Do you want to make a change? Va incurajam sa va alaturati campaniei Change for Change, prin care maruntisul este colectat in doze de aluminiu si transformat in fapte bune. Din acest an ne-am alaturat campaniei si sprijinim colectarea maruntisului in doze noi, venite „direct din linia de productie”.

c4c 2019 fb
Initiativa apartine lui Mihai Dinita, absolvent al Facultatii de Electronica si Telecomunicatii si in prezent coordonator al unui proiect de sport pentru amatori din Romania - Tenis Partener. Mihai a fost inspirat de o campanie prin care un ONG din Arad ii incuraja pe depuna maruntisul intr-o pusculita imensa, bani care aveau sa fie donati unui spital. Campania Change for Change a pornit tot cu scopul de a ajuta, insa maruntisul a inceput sa fie colectat in pusculite din doze de bautura, dupa ce continutul a fost consumat.

Din 2016, Change for Change a obtinut rezultate neasteptate - 150 kilograme de monede in 2016 (6.100 lei), 250 kilograme in 2017 (10.000 lei) si 500 kilograme in 2018 (20.000 lei). Toti banii au fost donati unor cauze speciale.

In 2019, Alucro si Every Can Counts Romania sustin campania Change for Change prin colectarea maruntisului in doze noi, venite „direct din linia de productie” a fabricii Can Pack Romania. Toti banii stransi in aceasta editie, precum si cei donati in 2018 vor fi directionati catre proiectul constructiei unei case de copii in Campina, Prahova.

Change for Change, editia 2019-2020, a capatat o noua dimensiune odata cu parteneriatul Alucro, Every Can Counts Romania, Can Pack Romania si Can Pack Recycling. In acest moment avem propria doza, venita direct din linia de productie, iar targetul este deja mult mai ambitios: peste 2000 de pusculite in 2019 si, daca pastram matematica primelor sezoane, peste 50.000 de lei stransi. Acum, in haine noi, pusculitele au si mai mare cautare: pe langa distributia personala la nivel de prieteni, cunostinte, colegi, cei mai activi dintre voluntari le-au distribuit si mai bine in listele de facebook sau in departamentele din corporatii; avem magazine “oficiale” in Bucuresti (prieteni ce promoveaza actiunea in locatiile proprii) si am dat lovitura printre liceenii din Campina (peste 300 de pusculite impartite in clasele a 3 licee din Campina).” Spune Mihai Dinita, initiatorul campaniei Change for Change

Intrati si voi in comunitatea Change 4 Change https://www.facebook.com/groups/1241129129236789/.

Angajatii Can Pack Romania au inceput deja sa colecteze maruntisul si isi propun sa contribuie la crestere acestei campanii.

4c  1c 2c 3c

 

 

Pentru a va oferi servicii mai bune, eesei.eu utilizeaza fisiere cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.