Every Can Counts este partenerul de colectare al dozelor de bere de la Oktoberfest Brasov - everycancounts.ro

 

Editia din acest an a renumitului festival al berii, Oktoberfest, vine cu o premiera pentru modul in care sunt colectate deseurile de ambalaje care pot fi reciclate. Every Can Counts, Can Pack Recycling si Ciucas vor aduce la Oktoberfest Brasov sistemul inteligent de colectare a dozelor din aluminiu ECOCAN care le va permite participantilor sa predea dozele dupa ce au consumat bere si totodata sa aiba parte de premii, dar si de a dona contravaloarea dozelor.

38037027 2055020524532111 8157614810461110272 n

Astfel, pe langa degustarile de mancaruri nemtesti si romanesti, spectacole la scene deschise si consum de bere, participantii vor putea testa in premiera la Oktoberfest sistemul care face ca dozele de aluminiu sa ajunga mai usor catre fabricile de reciclare din Europa pentru a fi transpormate in doze noi.

„Every Can Counts desfasoara in Romania campanii de informare si constientizare in privinta colectarii dozelor din aluminiu si participa la evenimente care incurajeaza comportamentul responsabil, asa cum este cazul acestei editii a Oktoberfest din Brasov. Ne bucuram ca anul acesta ne putem aduce contributia pentru ca Oktoberfest sa fie un eveniment sustenabil, care nu lasa deseuri in urma. ” Declara Adina Magsi, Manager Every Can Counts Romania

In Romania, Every Can Counts este singurul program dedicat exclusiv colectarii si reciclarii dozelor din aluminiu si care poate pune la dispozitia organizatorilor de evenimente ample sistemul inteligent de colectare a dozelor.

Despre Every Can Counts Romania

Alucro este singura asociatie non profit din Romania care desfasoara proiecte de mediu ce vizeaza exclusiv colectarea selectiva si reciclarea dozelor din aluminiu. Cu o bogata experienta acumulata in cei peste 8 ani de activitate, Asociatia a implementat in tara noastra platforma europeana Every Can Counts care se desfasoara in prezent in 12 tari. Toate proiectele noastre transpuse in practica au o contributie decisiva la imbunatatirea obligatiilor de reciclare la nivel national, adresandu-ne unor categorii diverse de parteneri precum companii, institutii de invatamant, HORECA, dar si publicului larg. Mai multe detalii pe www.everycancounts.ro

Despre Can Pack Recycling

Can Pack Recycling face parte din grupul Can Pack, singurul producator de doze din aluminiu din Romania si unul dintre cei mai mari la nivel mondial. Misiunea sa este aceea de a colecta si a recicla dozele introduse in consum, asigurand astfel trasabilitatea pe piata romaneasca. www.reciclaredoze.ro

Despre EcoCan

Eco Can este prima retea de aparate folosite exclusiv pentru colectarea dozelor din aluminiu. Reteaua de aparate Eco Can apartine companiei Can Pack Recycling, parte din grupul Can Pack, singurul producator de doze din aluminiu din Romania si unul dintre cei mai mari la nivel mondial. Scopul Eco Can este de a colecta dozele din aluminiu si de a le trimite spre reciclare.

Contact presa:

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Pentru a va oferi servicii mai bune, eesei.eu utilizeaza fisiere cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.