ExtravaCANza - invitatie la reciclarea dozelor din aluminiu pentru turistii aflati pe litoral - everycancounts.ro

  • Every Can Counts Romania incepe o noua editie a campaniei ExtravaCANza, dedicata colectarii dozelor din aluminiu pe litoralul romanesc. Editia din acest an se desfasoara pe plaja Flora din statiunea Mamaia in zilele 13-15 iulie | 20-22 iulie | 27-29 iulie.
  • Cei mai activi turisti care colecteaza doze vor fi premiati cu bauturi racoritoare, bere, vouchere de cumparaturi si accesorii pentru bucatarie.
  • Dozele colectate vor fi numarate una cate una, folosind un aparat automat ce face parte din reteaua EcoCan gestionata de Can Pack Recycling.
  • Pe plaja vor fi instalate containere de mari dimensiuni in care pot fi colectate deseurile reciclabile generate de turisti pe plaja sau la hotel.

extravacanza

In perioada 13 – 29 iulie turistii de pe litoral vor putea sa arate cat sunt de responsabili in privinta deseurilor pe care le produc in timpul vacantei, prin campania ExtravaCANza, care ii incurajeaza sa colecteze dozele din aluminiu pentru a le trimite spre reciclare. Editia din acest an a campaniei ExtravaCANza se desfasoara pe Plaja Flora din statiunea Mamaia, timp de noua zile, respectiv in zilele 13-15 iulie, 20-22 iulie, 27-29 iulie. 

Campania presupune colectarea dozelor din aluminiu de catre turisti si introducerea acestora intr-un aparat inteligent, care le permite sa vada cate doze au introdus si, pe baza bonului emis de aparat, sa isi aleaga unul dintre premiile pregatite de organizatori. Sistemul EcoCan este la indemana tututor celor care doresc sa continue aceasta actiune si la reintoarcerea de pe litoral, fiind prezent in 28 de locatii din tara, supermaketuri sau zone publice, la initiativa comuna a Every Can Counts Romania si Can Pack Recycling.

Cei mai activi turisti care colecteaza doze vor fi premiati cu bauturi racoritoare, accesorii pentru bucatarie si vouchere de cumparaturi.

  • 5 doze = o bautura racoritoare
  • 30 doze = un cutit de bucatarie
  • 50 doze = un storcator de fructe
  • 60 doze = voucher 50 lei

Pe langa actiunea de colectare a dozelor din aluminiu, organizatorii au inclus in programul campaniei activitati de distractie pentru toate varstele – campionate de fotbal, sesiuni foto intr-o cabina special amenajata, face painting pentru copii si animatie.

„Vrei o plaja ca afara? O poti avea cu minim de efort la Mamaia. Actiunile noastre de colectare a dozelor din aluminiu si nu numai, intr-un mod distractiv, au devenit deja un must have in fiecare vara pe litoral. Sub sloganul „Deschide, Bea, Recicleaza, Repeta” va asteptam la distractie in zilele in care vom fi pe plaja. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa vii cu doza goala la noi sau sa o arunci in containerele speciale instalate pe plaja. Speram ca gestul tau, care ar trebui sa fie unul obisnuit, va fi observat si urmat de cat mai multi turisti. Acum avem cu ce.„ Declara Adina Magsi, Director General Asociatia Alucro - Every Can Counts

ExtravaCANza este o actiune de constientizare desasurata sub umbrela programului european Every Can Counts (www.everycancounts.ro) derulat in Romania de Asociatia Alucro. Scopul campaniei este de a incuraja reciclarea dozelor din aluminiu si pastrarea curateniei pe litoralul romanesc.

Parteneri: Can Pack Recycling, Bergenbier, Coca Cola HBC, Rompack Management, Penny Market Romania, GreenPoint Management, Party Baloony Events

Parteneri media: Radio Vacanta, EcoMagazin.ro, Criteriul National, Mesager de Constanta, ionutcoman.ro, Constanteanul

Pentru a va oferi servicii mai bune, eesei.eu utilizeaza fisiere cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.