S-au prelungit inscrierile pentru Bursele Every Can Counts - everycancounts.ro

Perioada de inscriere pentru competitia Bursele Every Can Counts a fost prelungita pana la 31 mai 2018. 

bursaECC 31 mai

Studentii care inca nu s-au inscris in competitia Bursele Every Can Counts o pot face pana la 31 mai 2018. 

Pentru a se inscrie in competie, studentii trebuie sa propuna o campanie pentru implementarea programului de colectare a dozelor din aluminiu Every Can Counts in facultatea la care sunt inscrisi si sa o implementeze, daca propunerea este aleasa castigatoare. Every Can Counts Romania va oferi sprijinul logistic necesar implementarii programului, fiecarui student: organizarea unei prezentari in vederea semnalizarii programului in institutie sau companie, realizarea de campanii vizuale (afise, flyere), oferirea cutiilor de colectare si asigurarea contactului cu un colector autorizat in vederea ridicarii dozelor din aluminiu.

Propunerea de campanie va fi facuta prin completarea formularului de inscriere, care urmareste creativitatea studentilor in alegerea activitatilor pentru implementarea programului si planificarea acestora pentru a fi implementate in perioada octombrie – decembrie 2018. 

Cele mai bune 8 propuneri de campanii vor fi premiate cu o bursa a cate 1400 lei. 

Conditia de inscriere este aceea de a fi studenti la o facultate din Romania, cu exceptia celor aflati in an terminal.

Scopul competitiei este de a stimula implicarea studentilor in actiuni de protectia mediului si de a promova reciclarea dozelor din aluminiu in randul tinerilor, dar si al publicului larg.

Regulamentul complet al competitiei Bursele Every Can Counts este disponibil pe site-ul www.everycancounts.ro.

REGULAMENT disponibil aici: Word / PDF.

FORMULAR DE INSCRIERE disponibil aici.

Facebook: www.facebook.com/EveryCanCountsRomania

Cu sprijinul: Rompack Management

Parteneri media: Stiri.ONG, Eco Magazin, IQool

 

 

Pentru a va oferi servicii mai bune, eesei.eu utilizeaza fisiere cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.