Sa vorbim despre reciclare prin teatru - everycancounts.ro

- Every Can Counts Romania, programul european dedicat reciclarii dozelor din aluminiu, propune o abordare inedita de a le transmite tinerilor importanta reciclarii... prin teatru.

- Hope (Speranta) – este o piesa de teatru scrisa de tineri pentru tineri, sub coordonarea actritei Monica Davidescu;

- Piesa de teatru Hope (Speranta) se joaca pe 27 si 28 martie la Palatul National al Copiilor, Sala Mica, cu intrarea libera;

poster mic

Every Can Counts Romania (www.everycancounts.ro), programul european dedicat reciclarii dozelor din aluminiu, atrage atentia tinerilor asupra protejarii mediului printr-o maniera inedita, o piesa de teatru!

„Hope (Speranta)”este o piesa de teatru scrisa si jucata de sapte elevi de la Colegiulde Arte „Dinu Lipatti” din Bucuresti, sub coordonarea actritei Monica Davidescu. Scenariul va fi pus la dispozitia cluburilor de teatru dedicate tinerilor din toata tara.

„Responsabilitate, respect, grija, asta inseamna pentru mine a recicla. Educatia copiilor nostri in acest sens e responsabilitatea noastra. Castigul e respectul pentru ei insisi, pentru ceilalti, pentru mediul inconjurator. Grija pentru aproapele nostru ne face mai buni.” Declara Monica Davidescu

Piesa pregatita de elevii Adnan Magsi, Antonio Lupu, Diana Mihalascu, Maria Ninu, Oltina Lungu, Danial Mohebbi, Matei Teodorof este o poveste obisnuita din viata tinerilor, care introduce tema ecologiei si reciclarea dozelor din aluminiu pe intelesul tinerilor. Audienta recomandata: clasele V-XII. Aceasta va fi prezentata publicului tanar pe 27 si 28 martie, intre orele 11.00 – 13.00, in Sala Mica a Palatului National al Copiilor. Vizionarea este gratuita, in baza unei rezervari la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Accesul in sala de spectacol se face in baza unei doze din aluminiu.


„Adolescenta este o etapa importanta in viata fiecaruia dintre noi. Este perioada in care ne formam deprinderi, ne cladim personalitatea si traim poate cele mai intense experiente. Am ales adolescenti pentru a transmite intr-un mod experiential indemnul de a recicla si de a proteja mediul in care traim. Ei catre ei, colegii, prietenii lor, pentru ca in acest mod vor intelege mai bine ceea ce se intampa in jurul lor si cum pot actiona pentru a schimba totul in bine. Nepasarea nu va mai exista in vocabularul lor dupa vizionarea acestei piese care le arata ca prin gesturi simple si la indemana oricui, pot salva chiar o viata." Declara Adina Magsi, Director General Asociatia Alucro – Every Can Counts.

Cine sunt actorii si ce spun elevii despre implicarea lor?

Adnan Magsi, 15 ani - https://youtu.be/ARfjWEMAJIM 
Antonio Lupu, 16 ani - https://youtu.be/U00wEObyfhE 
Diana Mihalascu, 15 ani - https://youtu.be/jOvxuhAPUGs 
Maria Ninu, 15 ani - https://youtu.be/FfsTK4R69nU 
Oltina Lungu, 15 ani - https://youtu.be/S5qLVUFJUhY 
Danial Mohebbi, 15 ani - https://youtu.be/0TZlcpFGV4E 
Matei Teodorof, 17 ani - https://youtu.be/rLT278ymf3g

Evenimentul este organizat in parteneriat cu Inspectoratul General al Municipiului Bucuresti si cu sprijinul Rompack Management.

Despre Every Can Counts Romania: Alucro este singura asociatie non profit din Romania care desfasoara proiecte de mediu ce vizeaza exclusiv colectarea selectiva si reciclarea dozelor din aluminiu. Cu o bogata experienta acumulata in cei peste 8 ani de activitate, asociatia a implementat in tara noastra platforma europeana EveryCanCounts care se desfasoara in prezent in 12 tari. Toate proiectele noastre transpuse in practica au o contributie decisiva la imbunatatirea obligatiilor de reciclare la nivel national, adresandu-ne unor categorii diverse de parteneri precum companii, institutii de invatamant, HORECA, dar si publicului larg.
Facebook: www.facebook.com/EveryCanCountsRomania
Contact presa:
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Pentru a va oferi servicii mai bune, utilizam cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.