Bursele Every Can Counts isi cauta titularii - everycancounts.ro

  • Every Can Counts Romania da startul inscrierilor la competitia de burse adresata studentilor pasionati de protectia mediului.
  • Tema competitiei este propunerea unei campanii pentru implementarea programului de reciclare a dozelor din aluminiu Every Can Counts in facultatea la care studentii sunt inscrisi.
  • Opt burse in valoare de 2400 euro vor sustine cele mai bune idei de campanii pentru reciclarea dozelor din aluminiu in facultati.

cover bursaECC

La opt ani de la lansarea programului european Every Can Counts in Romania, program care sprijina reciclarea dozelor din aluminiu la nivel national, Asociatia Alucro ofera opt burse a cate 1400 lei pentru cei mai creativi studenti pasionati de protectia mediului. Aflata la a treia editie, competitia Bursele Every Can Counts se adreseaza studentilor interesati de actiuni si campanii de reciclare.

Tema editiei din acest an este propunerea unei campanii pentru implementarea programului de colectare a dozelor din aluminiu Every Can Counts in facultatea la care studentul este inscris si implementarea acesteia, daca propunerea este aleasa castigatoare.  Every Can Counts Romania va oferi sprijinul logistic necesar implementarii programului, fiecarui student: organizarea unei prezentari in vederea semnalizarii programului in institutie sau companie, realizarea de campanii vizuale (afise, flyere), oferirea cutiilor de colectare si asigurarea contactului cu un colector autorizat in vederea ridicarii dozelor din aluminiu.

Scopul competitiei este de a stimula implicarea studentilor in actiuni de protectia mediului si de a promova reciclarea dozelor din aluminiu in randul tinerilor, dar si al publicului larg.

„Anul acesta, am ales o modalitate diferita de a ne pune in practica proiectele adresate tinerei generatii. Astfel, liceeni vor pune in scena piesa de teatru „HOPE – SPERANTA”, iar studentii vor veni cu idei fresh de implementare a programului EveryCanCounts in facultatile in care studiaza. Nu numai ca le dam mana libera in ceea ce inseamna creativitate si originalitate, dar si premiem ideile care noua ni se par interesante si demne de urmat. Datorita faptului ca in acest an implinim 8 ani de activitate, vom selecta 8 proiecte pe care le vom premia cu cate 1400 lei fiecare. Cautam tineri care isi bazeaza propunerile pe experienta proprie, care isi propun sa schimbe obiceiurile negative in atitudini pozitive si care sa devina lideri de opinie in generatia lor.” Declara Adina Magsi, Director General Asociatia Alucro, Every Can Counts Romania

Pentru se putea inscrie in competitie, participantii trebuie sa fie studenti la o facultate din  Romania, cu exceptia celor aflati in an terminal. Termenul limita de inscriere este 18 mai 2018. Propunerea de campanie va fi facuta prin completarea unui formular standard, care urmareste creativitatea studentilor in alegerea activitatilor pentru implementarea programului si planificarea acestora pentru a fi implementate in perioada octombrie – decembrie 2018. Regulamentul complet al competitiei Bursele Every Can Counts este disponibil pe site-ul www.everycancounts.ro.

REGULAMENT disponibil aici: WordPDF.

FORMULAR DE INSCRIERE disponibil aici

Facebook: www.facebook.com/EveryCanCountsRomania

Cu sprijinul: Rompack Management

Parteneri media: Stiri.ONG, Eco Magazin, IQool

Contact presa:

office@imagefactory.ro

Pentru a va oferi servicii mai bune, eesei.eu utilizeaza fisiere cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.