Every Can Counts Romania si Bucuresti Mall readuc la viata Atlantida - everycancounts.ro


Every Can Counts Romania si Bucuresti Mall regasesc Atlantida pierduta intr-o constructie realizata din doze de aluminiu, colectate in urma unei campanii de voluntariat ce a avut loc pe plaja Mamaia din Constanta, la inceputul lunii august. Scopul campaniei este acela de a contribui la procesul de curatare a spatiilor publice, dar si de a creste gradul de constientizare a populatiei cu privire la importanta reciclarii aluminiului, un material ce poate fi reciclat la nesfarsit fara a-si pierde din proprietati.

Can Day 2

Prin imaginatie si inventivitate, Bucuresti Mall Vitan a adus la viata celebra legenda a Atlantidei, care va putea fi vazuta timp timp de doua saptamani, incepand de luni, 15 august, deasupra punctului de atractie al Mall-ului, fantana. Constructia a fost realizata din doze de aluminiu stranse in urma unei campanii de colectare denumita „Can Day by Bucuresti Mall – colectam pentru arta”, organizata cu sprijinul Every Can Counts Romania, prin care o echipa de voluntari a colectat 4 000 de doze pe o raza de 4 km, pe plaja din Mamaia, populata cu aproximativ 10 000 de oameni.

Can Day 3

Proiectul a fost initiat de Bucuresti Mall din dorinta de a contribui la procesul de curatare a spatiilor publice si de reciclare, atat de benefic pentru fiecare dintre noi, si desfasurat cu sprijinul Every Can Counts Romania, program european dedicat reciclarii si colectarii dozelor din aluminiu, prin care publicul din zece tari europene este incurajat sa acorde atentie acestui tip de activitate.

Can Day 4

Despre Every Can Counts Romania: Asociatia Non Profit Alucro este singura organizatie din Romania care deruleaza campanii de informare dedicate colectarii si reciclarii dozelor din aluminiu. Ca urmare a faptului ca din 2011 Alucro reprezinta in Romania programul international Every Can Counts - o platforma europeana raspandita in mari tari precum UK, Irlanda, Franta, Austria - desfasoara ample activitati de informare si educare la nivel national, cu privire la reciclarea dozelor din aluminiu, colaborand astfel cu autoritatile Statului, companiile de profil (societati de salubritate, centre de colectare), diverse societati comerciale, ONG-uri si institutii de invatamant dar si printr-un dialog direct cu cetatenii in cadrul evenimentelor publice. Mai multe detalii gasiti pe www.alucro.ro si www.everycancounts.ro

Despre Bucuresti Mall: Bucuresti Mall este primul centru comercial modern de tip shopping mall din Romania, deschis in septembrie 1999. Inca de la lansare, Bucuresti Mall a redefinit experientele urbane ale publicului si a deschis noi drumuri in materie de moda si entertainment. In prezent, mall-ul gazduieste cafenele moderne, magazine elegante, o zona de food court pentru toate gusturile si cinematograf. De asemenea, evenimentele organizate periodic in mall atrag de la fashionistas pana la cinefili si familii cu copii, cu promisiunea ca toti vor trai experienta completa de shopping, distractie si socializare.

Pentru a va oferi servicii mai bune, eesei.eu utilizeaza fisiere cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.