Romanii sunt din ce in ce mai preocupati de colectarea dozelor din aluminiu - everycancounts.ro

 

Turistii care isi petrec vacanta pe litoral sunt tot mai atenti la ce lasa in urma. Campania de constientizare „ExtravaCANza – Si mama recicleaza!”, desfasurata de Every Can Counts Romania la sfarsitul lunii iulie, a contribuit la colectarea a 1500 de kg de doze din aluminiu, de trei ori mai mult decat editia din anul precedent. Cu ajutorul unui aparat inteligent de reciclare a dozelor, turistii din statiunea Mamaia au putut recicla dozele pe care le-au consumat, contribuind in acest fel la pastrarea curateniei in zonele de vacanta. Peste 14.000 de premii au fost oferite celor care au colectat in cele noua zile de campanie.

Campanie colectare ExtravaCANza 1

Every Can Counts Romania a incheiat o noua editie a campaniei „ExtravaCANza – Si mama recicleaza!”, prin care in fiecare an informeaza turistii cu privire la importanta colectarii si reciclarii dozelor din aluminiu. In acest an, peste 15.000 de turisti au fost informati cu privire la desfasurarea campaniei si s-au implicat in activitatile desfasurate – colectare de doze, activitati sportive si de divertisment.

In zilele 14-16, 21-23 si 28-30 iulie, organizatorii campaniei au instalat in statiunea Mamaia un aparat inteligent de colectare a dozelor din aluminiu, prin care turistii au putut recicla dozele pe care le-au consumat. In urma campaniei au fost colectate 1500 kg de doze din aluminiu, de trei ori mai multe decat in 2016, care vor contribui la producerea de doze noi. Turistii care au contribuit la aceasta actiune au fost recompensati cu peste 14.000 de premii instant si premii oferite prin tragere la sorti.

Campanie colectare ExtravaCANza 2

„Editia din acest an a campaniei „ExtravaCANza - Si mama recicleaza!” este de departe cea mai importanta din punct de vedere al cantitatilor de coze colectate. Ne bucuram ca am colectat de trei ori mai mult decat anul precedent si continuam sa facem reciclarea mai usoara nu doar pentru turisti, ci pentru toata lumea.” Declara Adina Magsi, Director General Alucro – Every Can Counts Romania.


ExtravaCANza – Si mama recicleaza! face parte dintr-o ampla campanie nationala destinata promovarii, colectarii si reciclarii dozelor din aluminiu. Mai multe detalii despre reciclarea dozelor sunt disponibile pe www.everycancounts.ro.

Parteneri: Can Pack Recycling, Zamba, RomPack Management
Parteneri media: EcoMagazin, InfoPack.ro, StiriONG, Mesager de Constanta, Criteriul National, Constanteanul.com, IonutComan.ro

Pentru a va oferi servicii mai bune, eesei.eu utilizeaza fisiere cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.