Premiu de Excelenta pentru „Si mama recicleaza!” - everycancounts.ro

Campania „Si mama recicleaza!” a primit in aceasta luna Premiul de Excelenta in cadrul celei de-a cincea editii Romanian CSR Awards, eveniment ce isi propune sa aduca in atentia opiniei publice si sa puna in valoare proiectele, produsele si campaniile de CSR ale companiilor din Romania implementate pe parcursul anului anterior.

Romanian CSR Awards

Campania „Si mama recicleaza!” a fost lansata la finalul lunii iunie 2016 cu scopul de a incuraja colectarea dozelor din aluminiu in randul publicului larg din Romania. In doar opt luni de la lansarea programului, peste jumatate de milion de doze au fost stranse de catre consumatori.Premiul de Excelenta a fost acordat companiei Auchan Romania, unul dintre partenerii implicati in campania derulata de Every Can Counts Romania si Can Pack Recycling. Gala dedicata actiunilor de responsabilitate sociala a avut loc in aceasta luna la Palatul Ghica si a reunit organizatii si companii care in 2016 au implementat proiecte menite sa ajute la imbunatatirea, pe termen lung, a calitatii vietii romanilor.

Campania „Si mama recicleaza!” continua in 20 de hypermarket-uri Auchan din intreaga tara, oferind participantilor posibilitatea de a colecta doze de aluminiu intr-un mod igienic si transparent, dar si sansa de a castiga premii. Harta celor 20 de loctii in care sunt disponibile aparatele poate fi vizualizata aici.

Pentru a va oferi servicii mai bune, eesei.eu utilizeaza fisiere cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.