Articol despre Every Can Counts Romania in Wall-Street - everycancounts.ro

Wall-Street a publicat un articol despre reciclarea dozelor din aluminiu, in care vorbeste despre activitatea Every Can Counts in Romania si despre rolul pe care il are programul pe toate segmentele: companii, institutii de invatamant, HoReCa, publicul larg.

Notiunile romanilor despre reciclare sunt inca la un nivel scazut, la fel si posibilitatile fizice de a transforma deseurile in resurse. Un segment insa care incepe sa faca pasi marunti in ceea ce priveste informarea si colectarea este cel al reciclarii dozelor de aluminiu, material reciclabil la nesfasit, anul trecut fiind colectate aproximativ 25 de tone prin intermediul singului ONG dedicat exclusiv acestei activitati.

Alucro este singura asociatie non-profit din Romania care desfasoara proiecte de mediu ce vizeaza exclusiv colectarea selectiva si reciclarea dozelor din aluminiu.

De opt ani, cei din asociatie se ocupa de colectarea dozelor de aluminiu la nivel national, implementand si platforma europeana EveryCanCounts, care se adreseaza unor categorii diverse de parteneri precum companii, institutii de invatamant, HoReCa, precum si publicului larg.

Materialul complet este disponibil pe Wall-Street.ro.

Pentru a va oferi servicii mai bune, eesei.eu utilizeaza fisiere cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.