Every Can Counts sustine Green Tips, prima aplicatie mobila dedicata unui stil de viata eco - everycancounts.ro

Every Can Counts Romania sustine prima aplicatie mobila din Romania dedicata unui stil de viata responsabil, dezvoltata de MaiMultVerde, cu sprijinul Telekom Romania, in cadrul proiectului TeImplici.ro. Ce este Green Tips? GreenTips.ro este un ghid compus din 365 de sfaturi grupate pe categorii (energie electrica, energie termica, apa, cumparaturi, deseuri etc.), cu scopul de a promova un stil de viata sustenabil si de crea o comunitate de persoane preocupate de acest lucru.

green tips
Cum functioneaza? Odata ce v-ati inregistrat, puteti accesa lista de Sfaturi sau va puteti abona la Sfatul zilei pentru a primi in urmatoarele 365 de zile cate o recomandare ce va va ajuta sa va adaptati stilul viata. „Opreste apa in timp ce iti dai cu sapun!”, “Nu decongela in cuptorul cu microunde!”, „Usuca-ti parul in mod natural!” , „Recicleaza dozele din aluminiu!" sunt doar cateva dintre sfaturi. Jocul serios de-a protectia mediului incepe de la 270 de puncte, pe care le primiti in cont la momentul inregistrarii. Pentru fiecare sfat pe care il adoptati sau l-ati adoptat deja, primiti cate doua puncte pentru a fi mai aproape de tinta de 1.000 de puncte.

Cum poate fi instalata? Aplicatia poate fi descarcata de site-ul www.greetips.ro si este disponibila GRATUIT pentru dispozitive Android si IOS.

Pentru a va oferi servicii mai bune, eesei.eu utilizeaza fisiere cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.