Peste 20 000 de participanti la jocul online #OlympiCAN - everycancounts.ro

Fanii reciclarii din intreaga Europa au fost uniti vara aceasta de entuziasmul lor pentru reciclarea dozelor din aluminiu, sprijinind Every Can Counts sa atraga mai multi participanti ca niciodata in activitati pe litoral, atractii turistice, centre comerciale si festivaluri de muzica. Distractia a functionat si online, multumita unui nou joc, #OlimpyCAN, care a incurajat utilizatorii europeni ai retelelor sociale sa invete mai multe despre reciclare, in timp ce colectau “virtual” doze.

3 300x300

Gazduit pe Facebook, scopul jocului #OlympiCAN a fost de a creste implicarea in randul publicului online din noua tari eurpene, inclusiv Romania. Jocul a avut o tema sportiva si i-a insarcinat pe jucatori sa alerge de-a lungul unei piste, sarind peste obstacole si colectand cat mai multe doze goale in 60 de secunde, obtinand puncte pentru fiecare doza reciclata. Jucatorii care au strans 1000 de puncte sau mai multe, au putut sa se inregistreze pentru tombola nationala a concursului. In fiecare tara, jucatorii care au obtinut mai mult de 2000 de puncte s-au calificat pentru tombola europeana, avand sansa de a castiga o stralucitoare bicicleta din aluminiu, realizata din 800 de doze de aluminiu reciclate.

Actualizarile regulate privind scorurile si incurajarile de participare au creat o competitie stransa timp de sase saptamani. Rezultatele jocului s-au reflectat intr-o crestere semnificativa a angajamentului online in fiecare tara si in cresterea gradului de constientizare a mesajului Every Can Counts.

Peste 20.000 de jucatori au participat in toata Europa, ajungand la o audienta online de peste 2 milioane de oameni si atragerea de peste 5.000 de noi aprecieri (likes) pe paginile de Facebook ECC. Norocoasa castigatoare a bicicletei din aluminiu, „Ricicletta”, a fost o studenta de 20 de ani, din Muntenegru, Katarina Hazdic. In Romania, premiul national a fost castigat de o tanara din judetul Neamt, Lorena Diaconu, care se bucura acum de un aparat foto subacvatic.

„Inca o data, Every Can Counts a avut o vara aglomerata, incurajand participantii la evenimente din intreaga tara si din Europa sa recicleze dozele din aluminiu si sa le ofere o noua viata. Jocul OlympiCAN nu doar ca a sprijinit evenimentele de vara ale programului din fiecare tara, ci a adus o noua dimensiune in comunicare si ne-a ajutat sa ajungem la un public nou cu mesajul despre nevoia de a recicla dozele oriunde si oricand este posibil.” Declara Adina Magsi, Managerul programului Every Can Counts in Romania.

Jocul OlympiCAN a fost rezultatul cooperarii la nivelul retelei europene Every Can Counts. Acesta a fost dezvoltat si administrat de agentia de marketing UCME, din Thessaloniki, Grecia, cu sprijinul echipelor locale Every Can Counts si al Alupro din UK. Bicicleta „Ricicletta” este realizata in Italia sub licenta CiAL, Consortiul Italian pentru Recuperarea si Reciclarea Aluminiului. Despre Every Can Counts Every Can Counts este un parteneriat intre producatorii de doze de bauturi, industria de reciclare a dozelor din alumniu si brand-urile de bauturi din Romania si Europa.

Pentru mai multe detalii, vizitati www.everycancounts.ro Programul Every Can Counts se desfasoara si in Franta, Austria, Ungaria, Spania, Grecia, Muntenegru, Serbia si Irlanda.

Pentru informatii despre program in Europa, vizitati www.everycancounts.eu

Puteti urmari Every Can Counts pe Facebook @everycancounts.

Pentru a va oferi servicii mai bune, eesei.eu utilizeaza fisiere cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.