Inscrierile pentru Bursa de Excelenta Every Can Counts continua pana la 15 iunie - everycancounts.ro

Termenul de inscriere la Bursa de Excelenta Every Can Counts a fost prelungit pana la 15 iunie. Studentii pasionati de protectia mediului care nu au reusit sa se inscrie in competitie au acum sansa de a ne trimite informatiile necesare in vederea obtinerii uneia dintre cele trei burse a cate 500 euro. Inscrierea se va face prin transmiterea aplicatiei la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., cu subiectul „Inscriere Bursa ECC”. Aplicatia va contine urmatoarele informatii:

1. Formularul de inscriere completat cu datele aplicantului; Formular de candidatura Bursa ECC

2. Un eseu pe o tema legata de protectia mediului (format Word, Times New Roman, spatiere 1.5, maxim 10.000 de caractere), fie cu caracter general, in care sa existe o sectiune dedicata dozelor din aluminiu, fie un eseu dedicat exclusiv reciclarii dozelor din aluminiu.

3. Video de prezentare care sa raspunda catorva intrebari (Spune-ne ceva despre tine; Care este tema eseului tau si de ce ai ales-o; Descrie experienta in voluntariat si ce responsabilitati ai avut; Cum consideri ca iti poate fi de folos bursa Every Can Counts; Intentionezi sa urmezi o cariera care are legatura cu protectia mediului?).

Materialul video va fi trimis sub forma de link (youtube sau transfer).

Criterii de jurizare: Obligatoriu: media 8 (anul 2014-2015)

  • eseu legat de protectia mediului* = 5 puncte
  • video de prezentare = 5 puncte
  • experienta in voluntariat = 5 puncte


Despre Every Can Counts Romania: Asociatia Non Profit Alucro este singura organizatie din Romania care deruleaza campanii de informare dedicate colectarii si reciclarii dozelor din aluminiu. Ca urmare a faptului ca din 2011 Alucro reprezinta in Romania programul international Every Can Counts - o platforma europeana raspandita in mari tari precum UK, Irlanda, Franta, Austria - desfasoara ample activitati de informare si educare la nivel national, cu privire la reciclarea dozelor din aluminiu, colaborand astfel cu autoritatile Statului, companiile de profil (societati de salubritate, centre de colectare), diverse societati comerciale, ONG-uri si institutii de invatamant, dar si printr-un dialog direct cu cetatenii in cadrul evenimentelor publice. Detalii si pe www.facebook.com/everycancounts.ro.

Pentru a va oferi servicii mai bune, utilizam cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.