Can Talk - o campanie despre comportamentul ecologic la locul de munca - everycancounts.ro


Can Talk este un proiect special dedicat companiilor, prin care Every Can Counts Romania creeaza o punte de dialog intre angajati si oportunitatile de a deveni responsabili fata de mediu sau in general(pot profita de aceste intalniri pentru a-si lansa alte proiecte de responsabilitate sociala – voluntariat). Ce presupune Can Talk?

Pe durata a doua ore, angajatii companiei pot afla mai multe despre Every Can Counts si colectarea dozelor, pot discuta si vor lua parte la o prezentare a ambasadorului Every Can Counts, Alexandru Mironov.
Implementarea programului Every Can Counts in companie, compania primind un kit gratuit care consta in: cutie de colectare, materiale de promovare, template de comunicare online, comunicare externa, colector autorizat care sa ridice dozele;
Companiile vor primi asistenta din partea Every Can Counts in organizarea unei campanii interne de promovare si motivare a angajatilor - Recycling Ambassador (persoana desemnata Recycling Ambassador va fi persoana de contact pentru organizatorii Can Talk).
can talk

Pentru a va oferi servicii mai bune, eesei.eu utilizeaza fisiere cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.