Programul Every Can Counts, o solutie inovatoare si gratuita pentru Horeca - everycancounts.ro


Every Can Counts este solutia pentru cei care vor sa-si desfasoare afacerea intr-un mod responsabil fata de mediu si, in acelasi timp, sa evite amenzile pentru neindeplinirea obligatiilor legale in ceea ce priveste colectarea selectiva in afacerea lor. Programul, lansat si derulat in Romania de Asociatia Alucro, este dedicat colectarii si reciclarii dozelor din aluminiu. Nu presupune costuri de implementare si nici alte costuri pentru derulare. Mai mult, Asociatia Alucro vine cu idei de campanii si concursuri adresate clientilor, pentru a va ajuta sa asigurati vizibilitatea programului in hotel, restaurant sau bar... Ce face Every Can Counts
Every Can Counts este un program european de colectare a dozelor din aluminiu aparut pentru prima data in Regatul Unit, in anul 2009. A fost lansat in cateva tari, printre care si Romania, in acest moment fiind prezent in 10 tari: Irlanda, Franta, Anglia, Austria, Ungaria, Grecia, Muntenegru, Spania. In Romania, Asociatia Alucro detine licenta pentru derularea programului, iar intreaga activitate se concentreaza in jurul unui obiectiv principal: acela de a incuraja mediul privat si cel public sa recicleze dozele din aluminiu.
Ce solutii ofera Every Can Counts Every Can Counts nu este un program dedicat doar companiilor, ci si hotelurilor, restaurantelor si barurilor. Ceea ce au in comun toate locatiile este faptul ca pot impementa programul in mod gratuit si fara alte costuri pe toata durata derularii. Citeste mai mult.

Pentru a va oferi servicii mai bune, eesei.eu utilizeaza fisiere cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.