Every Can Counts Green Tips, prima aplicatie mobila dedicata unui still de viata eco - everycancounts.ro

Cum funcţionează?

GreenTips.ro este un ghid compus din 365 de sfaturi grupate pe categorii (energie electrică, energie termică, apă, cumpărături, deşeuri etc.), cu scopul de a promova un stil de viaţă sustenabil şi de crea o comunitate de persoane preocupate de acest lucru.    

Banner Green Tips 229x300Ce este Green Tips?

Odată ce v-aţi înregistrat, puteţi accesa lista de Sfaturi sau vă puteţi abona la Sfatul zilei pentru a primi în următoarele 365 de zile câte o recomandare ce vă va ajuta să vă adaptaţi stilul viata. „Opreşte apa în timp ce îţi dai cu săpun!”, “Nu decongela în cuptorul cu microunde!”, „Usucă-ţi părul în mod natural!” , „Reciclează dozele din aluminiu!" sunt doar câteva dintre sfaturi. Jocul serios de-a protecţia mediului începe de la 270 de puncte, pe care le primiţi în cont la momentul înregistrării. Pentru fiecare sfat pe care îl adoptaţi sau l-aţi adoptat deja, primiţi câte două puncte pentru a fi mai aproape de ţinta de 1.000 de puncte

Cum poate fi instalată?

Aplicaţia poate fi descărcată de site-ul www.greetips.ro şi este disponibilă GRATUIT pentru dispozitive Android şi IOS.

Pentru a va oferi servicii mai bune, eesei.eu utilizeaza fisiere cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.