Comunicat de presa - O vacanta cu premii de la ExtravaCANza - everycancounts.ro

Bucuresti, 08 iulie 2015. Every Can Counts Romania continua initiativa de responsabilizare a turistilor de pe litoralul romanesc cu privire la colectarea si reciclarea dozelor de aluminiu.In perioada iulie-august se va desfasura campania ExtravaCANza, in statiunea Mamaia, cu scopul exclusiv de a determina turistii sa isi asume un eco-comportament in activitatile de zi cu zi, indiferent de locul in care se afla, chiar si in vacanta.

Campania ExtravaCANza va fi organizata in perioada iulie-august, in zilele de vineri, sambata si duminica, respectiv10-12 iulie, 24-26 iulie si 31 iulie – 02 august . In intervalele orare 08-12, 15-18, pe plaja Cleopatra din statiunea Mamaia, turistii sunt asteptati sa aduca 10 doze goale in schimbul carora vor primi o doza plina cu suc, bere sau energizant, oferite de partenerii acestei editii: Mega Image, Bergenbier si Alconor. In vara asta distractia si reciclarea merg mana in mana pentru o ExtravaCANza! Incepand cu 10 iulie, organizatorii campaniei ExtravaCANza vor oferi o diversitate de activitati turistilor aflati pe litoral.

Fiecare editie de weekend va fi dedicata unui segment diferit de turisti, astfel:

  • Intre 10-12 iulie va avea loc weekend-ul dedicat barbatilor, cu „Campionatul de fotbal EveryCanCounts”;
  • Intre 24-26 iulie va avea loc weekend-ul dedicat fetelor curajoase, cu jocuri surpriza;
  • Intre 31 iulie- 02 august va avea loc weekend-ul dedicat copiilor, cu sesiuni de face-painting, personaje indragite si multe jocuri.

„Pentru al cincilea an consecutiv, organizam aceste evenimente pe litoral si in fiecare an avem tot mai multi participanti. Stim ca in perioada vacantelor turistii isi doresc sa petreaca zile pline de soare si distractie alaturi de familie sau prieteni, de aceea noi le punem la dispozitie, pe plaja, mijloacele prin care pot demonstra ca sunt ’’turisti responsabili’’. Pe plaja Cleopatra din Mamaia si in hotelurile partenere vor fi disponibile cutiile de colectare EveryCanCounts iar echipa noastra va da tonul distractiei . Reciclarea dozelor din aluminiu este posibila in cadrul programului nostru atat acasa, cat si la locul de munca sau in vacanta. Mediul inconjurator si resursele limitate pe care le mai avem trebuie conservate in beneficiul nostru si al copiilor nostri.” declara Adina Magsi, Director General, Asociatia Alucro. ExtravaCANza face parte dintr-o ampla campanie, Every Can Counts, destinata promovarii colectarii si reciclarii dozelor din aluminiu, ce se desfasoara la nivel national. Every Can Counts se adreseaza celor care actioneaza responsabil fata de mediul inconjurator si calitatea vietii, prin actiuni de CSR la nivelul organizatiilor si comunitatilor, “actorilor” implicati direct sau indirect in managementul deseurilor si nu in ultimul rand, populatiei in ansamblu.

Parteneri media: Radio Vacanta, Criteriul National, Revista Bulevard,Romania Pozitiva, Info Press, Ecopresa.md.

Parteneri: Bergenbier, Alconor, Mega Image, Hotel Aurora.

Pentru a va oferi servicii mai bune, eesei.eu utilizeaza fisiere cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.