Every Can Counts la Crosul Padurii - everycancounts.ro

Weekend-ul trecut am participat la Crosul Padurii. Nu, nu am alergat, dar am fost parteneri ai evenimentului si i-am sustinut pe participanti prin prezenta noastra, prin incurajari si prin oferirea tricourilor EveryCanCounts. In plus, le-am starnit interesul pentru programul nostru printr-un workshop in care le-am aratat cat de usor este sa realizezi obiecte din doze de aluminiu si cat de important este sa colectezi selectiv.

crosul padurii

 

Evenimentul a avut loc sambata, 28 martie 2015, in Parcul Tineretului si, in ciuda vremii, peste 1000 de participanti, copii si adulti, au alergat pentru a sustine impadurirea terenurilor degradate din sudul tarii. Taxa de inscriere pentru copii a fost una simbolica, intrucat cei mici au fost invitati sa aduca cel putin 2 kilograme de maculatura si 2 doze de aluminiu, pentru a intelege necesitatea colectarii selective si importanta reciclarii pentru protejarea mediul in care traiesc.

Workshop-ul de reciclare creativa realizat impreuna cu Wundercraft s-a dovedit a fi atractiv atat pentru copii, cat si pentru parinti. Acestia au profitat de pauza dinaintea cursei pentru a invata cum sa realizeze obiecte din doze - flori, oameni si alte obiecte din mediul urban. Odata familiarizati cu mestesugul reciclarii creative, participantii ne-au promis ca se vor inscrise la urmatoarea editie a concursului Can Design Festival. Aici gasiti fotografii de la eveniment.

Pentru a va oferi servicii mai bune, eesei.eu utilizeaza fisiere cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.