Regulamentul oficial al concursului cu premii Tu reciclezi, noi te premiem - everycancounts.ro

Prezentul regulament (denumit in cele ce urmeaza “Regulamentul”) are scopul de a informa participantii cu privire la seria de evenimente menite sa responsabilizeze turistii aflati in vacanta pe litoral prin actiuni experientiale de constientizare a beneficiilor pe care reciclarea dozelor din aluminiu le are asupra mediului in care traim si imbunatirea calitatii vietii .

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORII CONCURSULUI SI REGULAMENTUL OFICIAL PRIVIND DESFASURAREA CONCURSULUI 1. Concursul cu premii ExtravaCANza (denumit in continuare “Concursul”) este organizat si desfasurat de catre : - ASOCIATIA NON PROFIT ALUCRO, cu sediul in Bucuresti, Sos. Berceni Nr. 106R, sector 4, cod 041919, avand codul de identificare fiscala 27035248 si numar de inregistrare in Registrul Special al Asociatiilor si Fundatiilor nr. 28/19.05.2010, cont IBAN RO11RZBR 0000 0600 1269 8368 deschis la Raiffeisen Bank – Agentia Obregia, reprezentata legal de dl. Cristian Cornea in calitate de Presedinte 1.1 Participantii la Concurs trebuie sa respecte termenii si conditiile regulamentului (denumit in continuare “Regulamentul”) privind desfasurarea Concursului.

1.2 Regulamentul va fi adus la cunostinta oricarei persoane interesate si prin publicarea acestuia pe www.everycancounts.ro

1.3 Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica / completa si/sau schimba Regulamentul, precum si dreptul de a suspenda si/sau inceta desfasurarea Concursului, cu conditia instiintarii prealabile a participantilor implicate in desfasurarea Concursului, cu privire la orice modificare a vreuneia din prevederile acestuia.

SECTIUNEA 2. NATURA CONCURSULUI SI SCOPUL ACESTUIA.

2.1. Concursul presupune diseminarea materialelor editate de catre Organizator cu referire la informatii despre producerea, colectarea si reciclarea dozelor din aluminiu , colectare si premiere .

2.2. Obiectivele acestei campanii sunt: - conştientizarea importanţei reciclării dozelor din aluminiu prin actiuni experientiale care arata beneficiile pe care reciclarea dozelor din aluminiu le are asupra mediului in care traim si imbunatirea calitatii vietii . - insuşirea unor deprinderi în spirit ecologic, în rândul turistilor

SECTIUNEA 3. ARIA DE DESFASURARE A CONCURSULUI.

3.1. Concursul va fi organizat si se va desfasura in Mamaia, pe plaja Cleopatra.

SECTIUNEA 4. DURATA CONCURSULUI

4.1. Concursul se va desfasura in urmatoarele perioade : Editia I –4,5,6 iulie , Editia II –11,12,13 iulie , Editia III – 18,19,20 iulie

SECTIUNEA 5. MECANISMUL DE DESFASURARE si ETAPELE CONCURSULUI

5.1 Concursul se va desfasura pe parcursul celor trei editii, dupa urmatorul mecanism : - fiecare participant care va aduce minim 10 doze din aluminiu goale va primi in schimb din partea organizatorilor o doza plina (din sortimentele: Bergenbier blond,Bergenbier Fresh Lemon, Bergenbier Fresh Grapefruit,Bergenbier Fresh Grapefruit fara alcool, Zamba, Maxi Speed). Persoanele care primesc o doza plina cu bere trebuie sa faca dovada ca au varsta de minim 18 ani. Persoanele minore nu vor primi doze de bere. Cantitatea maxima de doze pline acordata unui singur participant va fi limitata la 6 doze/ zi. - cei care vin cu minim 10 doze goale insotite de talonul decupat si completat din flyerul oferit de promoterii nostri vor putea participa la tragerile la sorti care vor avea loc in data de 5,9 si 12 iulie, ora 17. Prin DOZE DIN ALUMINIU se va intelege orice forma si dimensiune de ambalaj / recipient reciclabil provenit de la bauturi / sucuri / energizante pe care este inscriptionat semnul AL. Categorii de premii ce vor fi acordate prin tagere la sorti, in limita stocului disponibil dupa cum urmeaza : Pixuri EveryCAnCounts – 75 bucati( cate 25 pentru fiecare editie) Magneti EveryCAnCounts – 75 bucati(cate 25 pentru fiecare editie) Agende mici EveryCAnCounts – 9 bucati(cate 3 pentru fiecare editie) Rujuri Beauty – 45 bucati ( cate 15 pentru fiecare editie) Sampon litru Satinique – 3 bucati ( cate o bucata pe editie) Stickere unghii – 30 seturi ( cate 10 pe fiecare editie) Seturi cosmetice parfum Artistry – 3 bucati ( cate unul pe editie) Deodorante – 3 bucati( cate unul pe editie) Roll on – 3 bucati ( cate unul pe editie) Balsam Satinique – 3 bucati ( cate unul pe editie) Sampon Satinique – 3 bucati 9 cate unul pe editie) Gel de dus Artistry – 1 bucata Scrub corp Artistry – 1 bucata 5.2. Nici unul dintre premii nu poate fi inlocuit cu un alt bun ori serviciu.

SECTIUNEA 6. INCETAREA / INTRERUPEREA CONCURSULUI.

6.1 Concursul poate inceta inainte de data de 20.07.2014 in cazul producerii unui eveniment ce constituie forta majora ori in cazul intervenirii oricarei situatii ce poate periclita desfasurarea Concursului, inclusiv in cazul aparitiei oricarei imposibilitatii a Organizatorilor (independente de vointa lor) de a asigura continuarea in cele mai bune conditii a Concursului.

6.2 Concursul mai poate inceta inainte de data de 20.07.2014 ori poate fi suspendat oricand in baza deciziei Organizatorilor cu conditia ca acesta sa anunte in prealabil o astfel de situatie.

SECTIUNEA 7. LITIGII

7.1 Eventualele litigii aparute intre Organizatori si participantii la Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente de la sediul Organizatorilor.

7.2 Legea aplicabila oricarei activitati intreprinse in legatura cu organizarea si desfasurarea Concursului este legea romana.

SECTIUNEA 8. REGULAMENTUL.

8.1 Regulament este disponibil gratuit oricarei persoane interesate si prin accesarea site-ului www.everycancounts.ro ASOCIATIA NON-PROFIT ALUCRO 

Pentru a va oferi servicii mai bune, eesei.eu utilizeaza fisiere cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.