Every Can Counts mobilizeaza societatea civila - everycancounts.ro

In perioada 13-15 iunie 2014, Every Can Counts si-a extins orizonturile catre un eveniment organizat de Fundatia Carturesti si Ordinul Arhitectilor din Romania si anume, Street Delivery, eveniment-manifest de urbanism, arhitectura si arte care isi propune recuperarea peisajului urban de catre pietoni si comunitate.

Timp de trei zile ne-am mobilizat pe Strada Arthur Verona pentru a informa vizitatorii despre activitatea Every Can Counts in Romania si nu numai. In cadrul evenimentului ne-am facut remarcati prin expozitia de obiecte realizate din doze de aluminiu, care s-a dovedit a fi foarte atractiva. In plus, toti cei care au vizitat standul nostru, au avut posibilitatea de a recicla dozele de bautura cu ajutorul unui aparat automat de preluare a dozelor din aluminiu, oferit de Green Group. Toti cei care au adus cinci doze goale, au primit in schimb o doza de bere plina din partea Grolsch.

admi strreess

Ne-am bucurat sa vedem ca, pe parcursul celor trei zile, numarul participantilor a crescut, astfel ca la sfarsitul evenimentului am strans 25 Kg de doze. Tema editiei de anul acesta, pe baza careia s-a facut o selectie din cele peste 400 de proiecte inscrise, a fost "SOCIETATEA MOBILĂ" - o imbinare intre societatea civila si ideea de mobilitate, la care s-a adaugat si aceea a "LUMII DIGITALE".

Pentru a va oferi servicii mai bune, eesei.eu utilizeaza fisiere cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.