Cum am sarbatorit Ziua Internationala a Mediului - everycancounts.ro

Ziua Internationala a Mediului a fost sarbatorita in lume in numeroase feluri. Anul acesta am hotarat sa o sarbatorim participand la Conferinta Regionala „Green Week”, ce s-a desfasurat la Bacau.

Evenimentul a fost dedicat Zilei Internationale a Mediului si a fost parte a manifestatiei "Make a Progress, Do Circulary Economy", inscrisa in calendarul editiei „Green Week” din acest an sub patronajul Comisiei Europene.

Tema conferintei a fost „Provocari globale – abordari locale: reciclarea deseurilor&economisirea resurselor”, la care au participat reprezentanti ai institutiilor publice, ai generatorilor de deseuri si agenti economici colectori. De asemenea, in cadrul evenimentului a fost lansat concursul „Nimic nu se pierde, totul se transforma”, la care, elevii participanti ai scolilor din judetul Bacau au fost incurajati sa isi arate imaginatia si creativitatea pentru a crea lucruri utile si ingenioase din deseurile pe care le genereaza si le arunca zi de zi. Participantii inscrisi in concurs fac parte din opt colegii si 11 scoli gimnaziale din judetul Bacau, precum si Palatul Copiilor din Bacau.

Astfel, la conferinta nu am discutat doar despre managementul deseurilor, ci am avut si oportunitatea de a admira o expozitie de 105 lucrari si astfel am sarbatorit Ziua Internationala a Mediului in cel mai bun mod.

Pentru a va oferi servicii mai bune, eesei.eu utilizeaza fisiere cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.