Every Can Counts la ONG Fest - everycancounts.ro

Festivalul National al organizatiilor neguvernamentale din Romania este un proiect care isi propune sa contribuie la sporirea numarului de cetateni implicati activ in comunitate, la dezvoltarea spiritului asociativ si la creşterea implicarii asociatiilor si fundatiilor din Romania in societate.

Intre 9 si 11 mai am promovat Asociatia Alucro si programul international Every Can Counts, si am incercat sa starnim interesul oamenilor fata de mediul ONG. Pe parcursul evenimentului am distribuit flyere, am discutat cu participantii despre importanata reciclarii si implicit despre colectarea selectiva a dozelor din aluminiu.

Principala atractie pentru participanti a fost reprezentata de „hainele” realizate din doze de aluminiu, precum o rochie, o bluza şi o vesta. Atat copiii, cat şi adultii s-au aratat foarte incantati sa probeze vesta si de asemenea, sa faca fotografii. In plus, vizitatorii au avut oportunitatea de a recicla dozele in cutiile speciale.

ong fest

Pentru a va oferi servicii mai bune, eesei.eu utilizeaza fisiere cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.